Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در حوزه گلیم استان کرمانشاه از جذب 50 بافنده استان در این طرح خبر داد و تاکید کرد: اگر تسهیلات بدهند 20 بافنده دیگر را هم جذب می کنیم.

پری اسکندری  با اشاره به شروع فعالیت حرفه ای خود از سال 86، گفت: گلیم بافی و فرش بافی را از دوران کودکی در کنار مادرم یاد گرفتم و علاقه من به این رشته هم از همان زمان شروع شد، اما بعدها برای فعالیت حرفه ای در این رشته تصمیم گرفتم دوره های آموزشی تئوری و عملی را بگذرانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نهایت با گذراندن دوره های آموزشی، سال 1386 توانستم کارگاه فرش بافی و گلیم بافی "نگین" را تاسیس کنم.

اسکندری گفت: در کنار راه اندازی کارگاه در همین سال تدریس بافت فرش و گلیم را هم شروع کردم و توانستم با آموزش، بافندگان بسیاری را در کارگاه جذب کنم.

وی افزود: در حال حاضر 50 بافنده با کارگاه همکاری دارند که برخی در محیط کارگاه فعالیت داشته و برخی بصورت دورکاری در منزل فعالیت دارند.

اسکندری گفت: تمام آموزش‌های لازم به این بافندگان داده شده و برای آن دسته از بافندگانی که در منزل مشغول کارند دار قالی برپا شده و نقشه کار به آنها داده شده و بصورت هفتگی بر کار بافت آنها نظارت می شود.

وی افزود: بافندگانی هم که در محیط کارگاه فعالیت می کنند کارهای حرفه ای تر فرش و گلیم را تحت نظارت مستقیم انجام می دهند.

اسکندری با اشاره به بافت انواع فرش و گلیم در محیط کارگاه، گفت: در حال حاضر انواع فرش، گلیم، تابلوفرش و... در ابعاد مختلف و با انواع الیاف پشم، ابریشم و ... در کارگاه تولید می شود.

 پیشران حوزه گلیم استان کرمانشاه درخصوص نحوه بازاریابی تولیدات کارگاه هم، گفت: عمده فروش محصولات کارگاه بصورت سفارشی است و طبق سفارشات گرفته شده نقشه و طرح تهیه شده و به بافندگان تحویل می شود و تحت نظارت فرش ها و گلیم ها بافته می شود.

اسکندری با اشاره به تاثیر مثبت فضای مجازی در فروش محصولات گفت: با توجه به اینکه مشتریان خود را داریم، فعلا نیازی به استفاده از این فضا پیدا نکردیم.

وی در خصوص صادرات محصولات تولیدی کارگاه هم گفت: با توجه به اینکه بازار خود را در داخل داریم فعلا صادرات نداریم و پیگیری در این زمینه نداشته ایم.

این پیشران حوزه گلیم استان کرمانشاه در ادامه یکی از چالش های حوزه فعالیت خود را کمبود فضای کار عنوان کرد و افزود: در حال حاضر به دلیل کمبود فضا امکان جذب بافندگان بیشتری را نداریم.

وی افزود: در حال حاضر به شدت نیازمند دریافت تسهیلات هستیم تا بتوانیم محیط کارگاه را توسعه دهیم و بافندگان بیشتری را جذب کنیم. اگر بتوانیم تسهیلات دریافت کرده و محیط کارگاه را گسترش دهیم، توان جذب 10 بافنده دیگر را پیدا خواهیم کرد.

اسکندری از ثبت اختراع خود در حوزه فرش خبر داد و افزود: یک نوع بافت خاص در فرش بکار برده و توانسته ام فرشی دو رو ببافم و این فرش هم اکنون از طریق پارک علم و فناوری کرمانشاه ثبت اختراع شده و با توجه به پذیرش طرح در پارک علم و فناوری کرمانشاه، نیازمند حمایت هستم.

اسکندری در ادامه با اشاره به آشنایی سه ساله با طرح توسعه ملی مشاغل خانگی، گفت: سه سال پیش از طریق جهاد دانشگاهی با این طرح و فعالیت های آن آشنا شدم.

وی افزود: در این طرح افرادی به عنوان پیشران انتخاب شده و افراد را در حوزه های مختلف مشاغل خانگی از جمله بافت فرش و گلیم و تولید پوشاک و ... آموزش می دهند.

اسکندری گفت: در این طرح تاکنون 50 بافنده را آموزش داده و درکارگاه مشغول به کار کرده ام و اگر تسهیلات دریافت کرده و کارگاه را توسعه دهم زمینه جذب 10 بافنده دیگر هم مهیا می شود.

وی افزود: با آموزش بافندگان مصالح  کار هم در اختیار آنها قرار داده و محصول نهایی تولید شده هم بصورت تضمینی از آنها خریداری می شود.

اسکندری با اشاره به برگزاری کلاس های آموزشی در این طرح گفت: کلاسهای آموزشی خوبی برای پیشران ها در حوزه های مختلف از جمله بازاریابی و بهره گیری از فضای مجازی برای فروش محصولات برگزار شده که بسیاری کاربردی بوده و امیدواریم کلاس های اینچنینی تداوم یابد.

این پیشران حوزه گلیم افزود: علاوه بر این، در این طرح، پیشران ها به روستاها و شهرهای کوچک رفته و کلاسهای آموزشی را بصورت رایگان برای علاقمندان برگزار می‌کردند و امیدواریم این کلاس ها هم تداوم یابد.

وی افزود: در این کلاس ها افرادی که استعداد و مهارت کافی داشتند شناسایی شده و مشغول به کار می شدند و تداوم برگزاری این کلاس ها می‌تواند به توسعه مشاغل خانگی در استان منجر شود.

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجری گری معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با هدف مداخله هدفمند در مسیر ایجاد و توسعه کسب و کارهای خانگی و همچنین امر توانمندسازی صاحبان/مجریان مشاغل خانگی در 31 استان کشور در حال اجرا می‌باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گليم استانی اقتصادی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی كرمانشاه مشاغل خانگی محیط کارگاه حال حاضر فرش و گلیم حوزه گلیم 50 بافنده کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | اولین تصویر از آتش‌سوزی شدید یک کارگاه ۲ هزار متری در جنوب تهران

266 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900268

دیگر خبرها

  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • ببینید | اولین تصویر از آتش‌سوزی شدید یک کارگاه ۲ هزار متری در جنوب تهران
  • سرمربی پرسپولیس یک شهر ایران را دوست ندارد!
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • پاکبان پاک‌سرشتِ زنجانی
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • ببینید | تصاویری پوشش متفاوت زنان افغانستان در سال ۱۹۶۵
  • پتروشیمی‌ها حق مردم استان بوشهر را بدهند/ لزوم رعایت عدالت