Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:23:22 GMT

طرح‌های اصیل فرش دستباف کرمانشاه احیاء می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۳۷۳۹۱۰

طرح‌های اصیل فرش دستباف کرمانشاه احیاء می‌شود

عامل توسعه خوشه فرش و گلیم استان کرمانشاه گفت: مرکز طراحی خوشه فرش و گلیم کرمانشاه در تلاش است تا با احیاء طرح های اصیل فرش دستباف استان تحولی در این زمینه ایجاد کند.

صادق امیری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آغاز فعالیت پروژه توسعه خوشه فرش و گلیم در کرمانشاه از سال 95، اظهار کرد: در این پروژه با تمرکز بر ارتباطات درونی بخش های مختلف خوشه و تمرکز بر زنجیره ارزش اقتصادی سعی می شود از تامین مواد و نهاده های اولیه گرفته تا ارایه محصول و خدمات به مصرف کننده نهایی مسیری صحیح تر انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عامل توسعه خوشه فرش و گلیم استان کرمانشاه با بیان اینکه بین 15 تا 20 نهاد پشتیبان در این پروژه وجود دارد، تصریح کرد: ذینفعان اصلی این پروژه تولیدکنندگان فرش و گلیم دستباف استان هستند.

وی خاطرنشان کرد: از دو سال پیش که فعالیت این پروژه را آغاز کردیم متوجه شدیم متاسفانه حلقه های مفقوده زیادی در زنجیره تولید فرش دستباف استان وجود دارد. برای مثال کرمانشاه از نگاه کارشناسان دارای بهترین و مرغوب ترین پشم در ایران است، اما فرآوری های مربوط به آن در استان انجام نمی شود لذا با همکاری ذی نفعان و حمایت مالی شرکت شهرک های صنعتی استان، تمام تلاش خود را بکار گرفتیم تا این حلقه های مفقوده را در استان ایجاد کنیم.

امیری راه اندازی آزمایشگاه رنگرزی، مرکز طراحی و کمک به ایجاد مرکز پشم شویی را از جمله اقدامات انجام شده طی این مدت عنوان کرد و گفت: علاوه بر راه اندازی این حلقه های مفقوده، شبکه تامین مواد اولیه، شبکه طراحان و کنسرسیوم صادراتی نیز تشکیل شده تا پس از اتمام پروژه، توسعه فرش و گلیم استان توسط این شبکه ها ادامه یابد.

وی با اشاره به ایجاد 14 خوشه فرش در دیگر استانهای کشور، عنوان کرد: از آنجایی که در کنسرسیوم صادراتی موضوع فروش تولیدات در بُعد داخلی و خارجی مطرح می شود و یک استان خود به تنهایی از عهده این کار بر نمی آید، با همکاری سایر استان هایی که در آنها این خوشه تشکیل شده برای ورود به بازار خارجی و برپایی نمایشگاه هایی همکاری کردیم و تاکنون چندین برنامه مشترک را نیز اجرا کرده ایم.

عامل توسعه خوشه فرش و گلیم استان کرمانشاه تاکید کرد: همچنین تورهای بازدید از کارگاه های مرتبط با فرش دستباف استانهای قم، کاشان و تبریز را برای تولید کنندگان استان با حمایت مالی شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه برگزارکرده و در نظر داریم این برنامه را با سفر به استان های فارس و یزد ادامه دهیم. همچنین اخذ غرفه در چندین نمایشگاه فرش استانی و نمایشگاه بین‌المللی فرش تهران جهت ذینفعان خوشه و حمایت جهت حضور نماینده کنسرسیوم صادراتی خوشه در نمایشگاه تخصصی دموتکس 2017 آلمان از دیگر برنامه های اجرا شده در این پروژه می باشد.

وی با تاکید بر لزوم ارائه آموزش های تخصصی در کلیه حلقه های تولید فرش و گلیم در استان، گفت: در این زمینه اساتید برجسته و مورد تایید مرکز ملی فرش ایران را به کرمانشاه دعوت کردیم که نتیجه آن انجام دوره های آموزشی هدفمند و موثر در ارتقای سطح فرش و گلیم استان بود.

وی تاکید کرد: در کنار این موضوع، با ارتباط موثر با بازرگانی در این حوزه سعی خواهیم کرد تا سلیقه بازار خارجی را شناسایی و طرح فرش های دستباف خود را به آن سو ببریم.

امیری خاطرنشان کرد: قطعا با فعالیت های مرکز طراحی که یکی از اهداف مهم آن احیاء طرح های اصیل فرش دستباف کرمانشاه و بروز رسانی آنهاست شاهد تحول در طرح فرش های دستباف کرمانشاه خواهیم بود.

به گفته این مسئول حدود 30 طرح اصیل فرش دستباف کرمانشاه شناسایی شده که مطابق با سلیقه بازار بروزرسانی خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام فرش دستباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • ساخت بیمارستان بهارستان از محل مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی